En passion for fiskeri

Atlantic Shippings grundlægger, Ture Korsager, voksede op i Esbjerg. På et meget tidligt tidspunkt udviklede han en passion for fiskeri. I gymnasiet tilbragte Ture sine sommerferier på havet, og da han havde afsluttet gymnasiet, tog han på havet for at fiske i to år.
I 1979 begyndte Ture med at arbejde i Mærsk Broker i forbindelse med sit videre uddannelsesforløb. I 1986 grundlagde han sammen med sin tidligere partner Atlantic Shipping. Ture Korsager blev eneejer af Atlantic Shipping i 1990.

I dag er Atlantic Shipping en af verdens førende skibsmæglervirksomheder indenfor fiskeskibe med salg på næsten alle kontinenter.
Atlantic Shipping har udviklet nye markeder over hele verden. Rusland, som tidligere var et lukket marked for vestlige firmaer, er i dag et af vores største markeder. Samtidig fortsætter vi vores engagement i de “klassiske” nordatlantiske markeder som Danmark, Norge, Storbrittanien, Irland, Grønland, Island og Canada.

Atlantic Shipping har et veluddannet og engageret team af skibsmæglere fra Danmark, Færøerne, Kina & Rusland som
gør det muligt at opretholde denne ledende position.

Vores medarbejdere kommunikerer på mange sprog: Engelsk, russisk, spansk, færøsk og norsk for blot at nævne nogle. Vores mission er at forblive en troværdig, langsigtet forretningspartner for vores mange kunder, som vi sætter en ære i at besøge med regelmæssige intervaller.

Nøgleord for vores forretning er respekt, pålidelighed, kompetence og engagement.